MOSSELEN ETEN AMSTERDAM
We hoeven gelukkig allang niet meer te wachten tot de ‘R’ in de maand zit om te genieten van de mossel. Mosselen eten kunt u tegenwoordig het hele jaar door doen. Zelfs in de maanden april t/m juni, waarin de Zeeuwse bodemcultuur Mosselen traditioneel niet verkrijgbaar zijn, is er in de vorm van hangcultuur & kweek mosselen een smaakvol alternatief voor handen!
In ons Proeflokaal serveren wij de beste Zeeuwse mosselen in een pannetje met veel groenten, tomaat & knoflook. Lekker met onze huisgemaakte sauzen, zoals een cocktailsaus met Korenwijn uit eigen distilleerderij. Natuurlijk mag vers Frans stokbrood niet ontbreken om te kunnen dopen in de kruidige mosselbouillon. Daar kunt u ons ’s nachts voor wakker maken!
Natuurlijk wilt u wel wat lekkers drinken bij je mosselen. We hebben diverse Amsterdamse speciaalbieren op tap die uitstekend samen gaan met de mosselen. Voor de wijnliefhebbers adviseren we een mooie fles Grüner Veltliner of op warme dagen een glas rosé.
RESERVEER UW MOSSELPAN
Gebruik de Formitable module onderaan uw scherm om een reservering te maken voor een avondje mosselen eten in ons proeflokaal in het centrum van Amsterdam. Wij willen echter benadrukken dat u ook zonder reservering altijd welkom bent om binnen te lopen. Met een beetje geduld hebben we altijd een plekje vrij.
OVER ONS
Wij zijn het proeflokaal van de Amsterdamse distilleerderij A. van Wees De Ooievaar anno 1782, gevestigd aan de Herengracht 319. Dagelijks vanaf 12.00 uur serveren wij voor u een borrel, proeverijen of een hapje eten.
CONTACTINFORMATIE
-
Herengracht 319
1016 AV Amsterdam - +31 20 625 4334
- [email protected]
OPENINGSTIJDEN
Maandag | 11:00–23:00 |
Dinsdag | 11:00–23:00 |
Woensdag | 11:00–23:00 |
Donderdag | 11:00–23:00 |
Vrijdag | 11:00–01:00 |
Zaterdag | 10:00–01:00 |
Zondag | 10:00–23:00 |