Proeflokaal A. van Wees

Jenever Proeverij Amsterdam

Bent u opzoek naar een plek om jenever te proeven in Amsterdam? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Bij Proeflokaal A. van Wees schenken wij nog steeds meer dan 17 authentiek gedistilleerde Amsterdamse jenevers, ieder met een unieke smaak en identiteit. Tijdens een jeneverproeverij komt de geschiedenis van onze Amsterdamse genever aan bod, leert u over het distilleerproces en het belangrijkste; er wordt jenever geproefd! Onze proeverijen zijn een ideale activiteit voor een bedrijfsuitje, een verjaardag of het begin van een gezellige borrel. U kunt terecht met een gezelschap van 2 t/m 100 personen. Proeverijen voor gezelschappen tot 12 personen kunnen direct via de website worden gereserveerd. Voor grotere gezelschappen kunt u ons mailen op [email protected].

RESERVEREN

Gebruik de module onder in de website om een reservering te maken voor een lunch, diner of proeverij in ons proeflokaal. Wij willen echter benadrukken dat u ook zonder reservering altijd welkom bent om binnen te lopen. Met een beetje geduld hebben we altijd een plekje vrij.

Voor vragen en reserveringen voor groepen vanaf 12 personen kunt u mailen naar [email protected].

OVER ONS

Proeflokaal A. van Wees is het proeflokaal van de Amsterdamse distilleerderij A. van Wees De Ooievaar anno 1782, gevestigd aan de Herengracht 319. U kunt bij ons dagelijks vanaf 12.00 uur terecht voor een borrel, proeverijen of een hapje eten.
Ons drankassortiment bestaat uit 17 verschillende genevers, meer dan 50 likeuren en diverse andere sterke dranken uit eigen distilleerderij. Onze ervaren Amsterdamse barkeerpers vertellen u graag meer over de historie van onze dranken. Passend bij onze genevers hanteren wij een uitgebreid bierassortiment waar eindeloze ‘kopstoot’ combinaties uit voortkomen.
Op onze eetkaart vindt u herkenbare gerechten die passen bij de Amsterdamse eetcultuur, zoals kipsaté, entrecote en een Hollandse kaasfondue. Uiteraard mogen seizoensklassiekers als asperges en een mosselpannetje niet ontbreken.
Op mooie dagen geniet u tot in de avond van de zon op ons charmante terras. Vanaf het terras en onze patio heeft u vrij zicht op de Herengracht en alle gezelligheid die op het water voorbijkomt. U kunt ook zelf met uw boot aanmeren bij ons proeflokaal.

CONTACTINFORMATIE

OPENINGSTIJDEN

Maandag 11:00–23:00
Dinsdag 11:00–23:00
Woensdag 11:00–23:00
Donderdag 11:00–23:00
Vrijdag 11:00–01:00
Zaterdag 10:00–01:00
Zondag 10:00–23:00